Популярна закуска жульєн з додаванням лисичок перетворюється в оригінальне блюдо з ароматним річним смаком. Спробуйте рецепт для вашого сімейного торжества.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Сир – 100 гр.
  • Сметана – 2 ст. л.
  • Борошно пшеничне – 2 ч. л.
  • Сіль – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження
  • Лисички свіжі – 300 гр.

Процес приготування:

Почнемо готувати жульєн з лисичок просто! Підготуємо інгредієнти. Лисички очищаємо і промиваємо.

заздалегідь Очищену цибулину подрібнюємо і обсмажуємо на сковороді до прозорого стану.

Подрібнюємо гриби і кладемо їх до цибулі. Тримаємо на плиті до випаровування рідини. Продукти слід посолити, а також періодично помішувати.

Заливаємо вміст сковороди сметаною, перемішуємо і тушкуємо 2-4 хвилини. Потім всипаємо борошно і тримаємо на вогні ще 2-3 хвилини.

Розподіляємо блюдо по порційних формочках, посипаємо тертим сиром і запікаємо в духовці 5-7 хвилин при температурі 180 градусів. Ароматний жульєн з лисичками готовий. Приємного апетиту!

Жульєн Жульєн з грибами Жульєн з грибами в духовці класичний Жульєн з грибами і сиром Жульєн з грибами класичний Жульєн з сметаною