Популярна закуска жульєн з додаванням лисичок перетворюється в оригінальне блюдо з ароматним річним смаком. Спробуйте рецепт для вашого сімейного торжества.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Сир – 100 гр.
- Сметана – 2 ст. л.
- Борошно пшеничне – 2 ч. л.
- Сіль – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
- Лисички свіжі – 300 гр.
Процес приготування:
Почнемо готувати жульєн з лисичок просто! Підготуємо інгредієнти. Лисички очищаємо і промиваємо.
заздалегідь Очищену цибулину подрібнюємо і обсмажуємо на сковороді до прозорого стану.
Подрібнюємо гриби і кладемо їх до цибулі. Тримаємо на плиті до випаровування рідини. Продукти слід посолити, а також періодично помішувати.
Заливаємо вміст сковороди сметаною, перемішуємо і тушкуємо 2-4 хвилини. Потім всипаємо борошно і тримаємо на вогні ще 2-3 хвилини.
Розподіляємо блюдо по порційних формочках, посипаємо тертим сиром і запікаємо в духовці 5-7 хвилин при температурі 180 градусів. Ароматний жульєн з лисичками готовий. Приємного апетиту!
Жульєн Жульєн з грибами Жульєн з грибами в духовці класичний Жульєн з грибами і сиром Жульєн з грибами класичний Жульєн з сметаною