Легкий жульєн з креветками під вершковим соусом і рум’яної сирної шапкою оцінять любителі морепродуктів і здорового харчування. Це низькокалорійне блюдо, але при цьому ситне і смачне.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Креветки свіжі – 140 гр.
  • Сметана – 100 гр.
  • Сир Тофу – 40 гр.
  • Крохмаль кукурудзяний – 30 гр.

Процес приготування:

Як почати готувати жульєн ПП рецепт? Креветки при необхідності розморозьте, промийте і покладіть в глибоку миску.

Залийте в миску окріп на 7 хвилин.

Зніміть панцир з креветок і покладіть у форму для запікання.

У воду, яка залишилася після замочування креветок, покладіть сметану.


Всипте крохмаль і добре перемішайте.

Перелийте вершковий соус у форму з креветками.

Якщо м’який тофу-перекладіть у форму, якщо він твердий – натріть на тертці і всипте у форму.

Поставте форму в гарячу духовку при 160 градусах на 50 хвилин.

Дістаньте корисний і ароматний жульєн і насолоджуйтеся!

Приємного апетиту!

Жульєн Жульєн без грибів Жульєн з сметаною