Жульєн зі свининою в горщиках – універсальне блюдо, яке чудово впишеться не тільки в майбутнє, але і в повсякденне меню. Блюдо відрізняється ситністю, прекрасним смаком і простотою у приготуванні.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Свинина – 500 гр.
  • Печериці свіжі – 500 гр.
  • Борошно пшеничне – 2 ст. л.
  • Сир Пармезан – 150 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Бульйон – 200 гр.
  • Сметана – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Масло рослинне – 3 ст. л.
  • Приправа (на вибір) – за смаком

Процес приготування:

Готувати жульєн зі свининою в горщиках легко! Для початку необхідно промити гриби, потім нарізати їх слайсами і відправити на сковорідку.

Тушкуємо гриби до тих пір, поки в них не випарується рідина.

Після цього до грибів додаємо нарізану кубиками цибулю і тушкуємо вміст сковорідки ще сім хвилин.

Свинину необхідно нарізати шматочками середньої величини, потім обсмажити її разом зі спеціями, сіллю і борошном протягом семи хвилин, після цього в тушковану свинину додати сметану і бульйон. Всі протушиваем протягом п’ятнадцяти хвилин.

Потім отриману масу з’єднайте з тушкованими грибами і цибулею. Тримаємо все на невеликому вогні протягом чотирьох хвилин.

Вміст сковорідки розкладаємо в горщики, присипаючи зверху тертим сиром. Далі відправляємо горщики в духовку і запікаємо протягом п’ятнадцяти хвилин при температурі 180 градусів.

Блюдо готове до вживання. Рекомендуємо порціонну подачу.

Жульєн в горщиках Жульєн з грибами Жульєн з грибами в духовці класичний Жульєн з грибами і сиром в духовці Жульєн з печериць Жульєн класичний