Ароматна, дуже смачна закуска із зелених помідорів і кисло-солодких яблук. Вона відмінно доповнить основне блюдо і зробить його ще апетитніше. І можна насолоджуватися всю зиму!
Інгредієнти: на 1 л.
- Помідори зелені – 1,5 кг
- Яблука – 3 шт.
- Перець чилі – 200 гр.
- Петрушка – 1 пучок
- Приправа Хмелі-Сунелі – 1 ст. л.
- Перець чорний мелений – 1 – 2 ч. л.
- Часник – 4 зуб.
- Сіль – 1 ст. л.
- Цукор-пісок – 0.33 ст.
- Оцет столовий 9% – 50 мл
- Масло соняшникове – 70 мл
Процес приготування:
Щоб приготувати аджику із зелених помідорів з яблуками, яблука і перець миємо й розрізаємо, щоб почистити від насіння. Також промиваємо всі овочі і зелень.
Пропускаємо всі продукти через м’ясорубку.
Додаємо в масу сіль, цукор і спеції, вливаємо олію і розмішуємо. Ставимо на вогонь і після кипіння, варимо на повільному вогні 20 хв
Розливаємо по стерилізованим банкам і закатуємо.
Приємного апетиту!
Аджика без хрону Аджика з петрушкою Аджика з помідорів і перцю Аджика з помідорів і часнику Аджика на зиму