Аджика з морквою виходить абсолютно особливою. У неї приголомшливий насичений смак і аромат. Така закуска зробить апетитніше будь-яку страву.


Інгредієнти: на 1.5 л.

  • Помідори свіжі – 1,5 кг
  • Болгарський перець солодкий – 1 кг
  • Морква – 500 гр.
  • Часник – 3 зуб.
  • Сіль – за смаком
  • Цукор-пісок – 2 ст. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Рецепт приготування аджики вареної з морквою смачний! Всі овочі промиваємо водою і даємо їй стекти. Потім видаляємо черешки у помідорів і подрібнюємо їх за допомогою блендера.

Перець очищаємо від насіння і ріжемо їх на кілька смужок.

Моркву чистимо і натираємо на крупній тертці.

Часник видавлюємо через прес.

Змішуємо всі продукти, заправляємо сіллю, додаємо цукор і перець. Розмішуємо тримаємо на маленькому вогні після закипання 60 хв

Розкладаємо готову аджику по стерилізованим банкам.

Приємного апетиту!

Аджика без оцту Аджика з морквою Аджика з помідорів і часнику Аджика з помідорів класична Аджика з помідорів, гострого перцю і часнику Аджика класична Гостра аджика