Аджика з морквою виходить абсолютно особливою. У неї приголомшливий насичений смак і аромат. Така закуска зробить апетитніше будь-яку страву.
Інгредієнти: на 1.5 л.
- Помідори свіжі – 1,5 кг
- Болгарський перець солодкий – 1 кг
- Морква – 500 гр.
- Часник – 3 зуб.
- Сіль – за смаком
- Цукор-пісок – 2 ст. л.
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Рецепт приготування аджики вареної з морквою смачний! Всі овочі промиваємо водою і даємо їй стекти. Потім видаляємо черешки у помідорів і подрібнюємо їх за допомогою блендера.
Перець очищаємо від насіння і ріжемо їх на кілька смужок.
Моркву чистимо і натираємо на крупній тертці.
Часник видавлюємо через прес.
Змішуємо всі продукти, заправляємо сіллю, додаємо цукор і перець. Розмішуємо тримаємо на маленькому вогні після закипання 60 хв
Розкладаємо готову аджику по стерилізованим банкам.
Приємного апетиту!
Аджика без оцту Аджика з морквою Аджика з помідорів і часнику Аджика з помідорів класична Аджика з помідорів, гострого перцю і часнику Аджика класична Гостра аджика