Любителям аджики не завжди подобається витрачати багато часу на його довгий приготування. Аджика з перцю без варіння заощадить час і зусилля господині і дозволить її родині та гостям насолоджуватися ароматним і дуже смачним доповненням до будь-якої страви цілий рік.


Інгредієнти: на 2.5 л.

  • Болгарський перець солодкий – 1 кг
  • Помідори свіжі – 4 кг
  • Часник – 150 гр.
  • Сіль – 8 ст. л.

Процес приготування:

Для того щоб приготувати аджику з перцю без варіння, підготувати всі необхідні інгредієнти для приготування аджики з перцю без варіння. Помідори та перці ретельно промити під холодною водою, просушити на кухонному рушнику. Часник очистити.

Помідори дозволяти на часточки. Перці очистити від насіння і також порізати великими шматочками.

Перець, часник і помідори пропустити через м’ясорубку. Додати до маси сіль, все ретельно перемішати і залишити на деякий час до повного розчинення солі.

Банки для консервування стерилізувати під паром.

Кришки для банок прокип’ятити.

Розкласти готову аджику з перцю без варіння по підготовленим банкам, закатати їх. Зберігати аджику в холодильник або льох. Дуже смачна закуска готова!

Аджика Аджика без хрону Аджика з помідорів без варіння Аджика з помідорів класична Аджика класична