білковий Заварний крем з сиропом дуже простий і швидкий у приготуванні. Заготівля виходить солодкої і повітряної, вона прекрасно доповнить тістечка і торти своїм смаком, а також стане їстівним прикрасою.


Інгредієнти: на 5 порц.

  • Яйце – 4 шт.
  • Вода – 100 мл
  • Цукор-пісок – 250 гр.
  • Лимон – 0,5 шт.

Процес приготування:

Готувати білковий заварний крем з сиропом просто! Спочатку приготуємо сироп. Для цього розводимо воду з цукром, кип’ятимо і далі варимо до отримання тягучої маси. Щоб не обпектися, готовність краще перевіряти вимірюванням температури. Приблизно, вона повинна становити 110 градусів.

Акуратно витягаємо білок яєць і збиваємо його до густої стійкої піни.

Сюди тонким струменем вливаємо гарячий сироп і відразу ж замішуємо.

Вичавлюємо з лимона 1-2 столові ложки соку, вливаємо його в крем.

Потім збиваємо масу міксером до ще більш пишного стану.

білковий Заварний крем з сиропом готовий, можна доповнювати їм домашні десерти.

Білковий крем для прикраси торта Заварний крем для торта Класичний заварний крем для торта Крем для прикраси торта Крем для прикраси торта з кондитерського мішка Крем для прикраси торта зі шприца Крем для трояндочок для прикраси торта