білковий Заварний крем з сиропом дуже простий і швидкий у приготуванні. Заготівля виходить солодкої і повітряної, вона прекрасно доповнить тістечка і торти своїм смаком, а також стане їстівним прикрасою.
Інгредієнти: на 5 порц.
- Яйце – 4 шт.
- Вода – 100 мл
- Цукор-пісок – 250 гр.
- Лимон – 0,5 шт.
Процес приготування:
Готувати білковий заварний крем з сиропом просто! Спочатку приготуємо сироп. Для цього розводимо воду з цукром, кип’ятимо і далі варимо до отримання тягучої маси. Щоб не обпектися, готовність краще перевіряти вимірюванням температури. Приблизно, вона повинна становити 110 градусів.
Акуратно витягаємо білок яєць і збиваємо його до густої стійкої піни.
Сюди тонким струменем вливаємо гарячий сироп і відразу ж замішуємо.
Вичавлюємо з лимона 1-2 столові ложки соку, вливаємо його в крем.
Потім збиваємо масу міксером до ще більш пишного стану.
білковий Заварний крем з сиропом готовий, можна доповнювати їм домашні десерти.
Білковий крем для прикраси торта Заварний крем для торта Класичний заварний крем для торта Крем для прикраси торта Крем для прикраси торта з кондитерського мішка Крем для прикраси торта зі шприца Крем для трояндочок для прикраси торта