Представляємо вашій увазі рецепт приготування японської бісквіта, який, незважаючи на своє походження, чудово прижився і у нас в країні. Для його приготування вам не потрібно зайвий раз йти в магазин за продуктами – все необхідні інгредієнти будь-яка господиня знайде у себе в холодильнику.
Інгредієнти: на 5 порц.
- Яйце – 4 шт.
- Цукор-пісок – 140 гр.
- Мед – 50 гр.
- Борошно пшеничне – 100 гр.
- Вода – 2 ст. л.
Процес приготування:
Почнемо готувати бісквіт Кастелла. Готуємо необхідні продукти. Розбиваємо курячі яйця і відокремлюємо білки від жовтків.
Збиваємо білки за допомогою міксера.
Туди ж відправляємо цукор, знову збиваємо, потім додаємо до білково-цукрової маси жовтки. Ще раз все добре перемішуємо.
Наступний крок – в загальну масу поступово вводимо попередньо просіяне борошно.
В окрему ємність викладаємо мед і розбавляємо його невеликою кількістю гарячої води, потім з’єднуємо з загальною масою і ретельно перемішуємо.
Виливаємо тісто у форму і ставимо випікатися в духовку при температурі 180 градусів на сорок хвилин. Бісквіт подавати охолодженим.
Бісквіт Бісквіт в духовці Бісквіт в духовці класичний класичний Бісквіт