Класичний бісквіт з трьох інгредієнтів, який чудово піднімається і підходить до будь-торти. Такий бісквіт обов’язково просочувати, оскільки сам по собі у складі торта він може бути суховатий.
Інгредієнти: на 1 порц.
- Яйце – 3 шт.
- Борошно пшеничне – 100 гр.
- Цукор-пісок – 100 гр.
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування бісквіту з 3 яєць? Яйця розбити в миску, всипати дрібку солі і збити їх міксером або віночком до пишноти.
Всипати цукровий пісок і продовжити збивати до побіління і збільшення маси в об’ємі в 2-3 рази.
двічі просіяти Борошно і всипати в тісто, збити, прибираючи грудочки.
Вилити тісто у форму для випічки, змащену маслом і присипану борошном. Випікати півгодини при температурі 180 градусів. Перші 20 хв. духовку не відкривати. Готовність перевірити дерев’яною зубочисткою.
Готовий бісквіт обережно витягнути з форми, загорнути в целофановий пакет і покласти на добу в холодильник, щоб волога розподілилася від центру до країв бісквіта.
Приємного апетиту!
Бісквіт Бісквіт в духовці Бісквіт в духовці класичний класичний Бісквіт