Бісквіт за цим рецептом вийде високим, гарним та смачним. Бісквіт найчастіше вибирають для тортів, тому що вони відмінно просочуються і десерт виходить м’яким і ніжним.


Інгредієнти: на 1 порц.

  • Яйце – 4 шт.
  • Цукор-пісок – 150 гр.
  • Борошно пшеничне – 150 гр.
  • Розпушувач тіста – 1 ч. л.
  • Масло – для змазування

Процес приготування:

Готувати бісквітний корж для торта в духовці легко! У велику миску розбийте яйця. Починайте збивати яйця спочатку на низьких оборотах міксера, потім поступово збільшуйте швидкість.

Коли яйця перетворяться в світлу пишну піну, починайте всипати цукор.

Потім додайте розпушувач в муку просійте цю суміш і частинами додайте її в миску.

Поле додавання борошна вимішуйте тісто лопаткою, акуратними, спокійними рухами знизу вгору.

Форму для запікання змастіть маслом, викладіть в неї тісто.

Запікайте бісквітний корж в духовці при 180 градусах 30-35 хвилин. Поверхня готового бісквіта повинна зарум’яниться і бути пружною. Не варто відразу відкривати духовку, бісквіт може впасти. Остудіть його у формі, потім акуратно вийміть і покладіть на решітку.

Приємного апетиту!

Десерти Торти