Бісквіт за цим рецептом вийде високим, гарним та смачним. Бісквіт найчастіше вибирають для тортів, тому що вони відмінно просочуються і десерт виходить м’яким і ніжним.
Інгредієнти: на 1 порц.
- Яйце – 4 шт.
- Цукор-пісок – 150 гр.
- Борошно пшеничне – 150 гр.
- Розпушувач тіста – 1 ч. л.
- Масло – для змазування
Процес приготування:
Готувати бісквітний корж для торта в духовці легко! У велику миску розбийте яйця. Починайте збивати яйця спочатку на низьких оборотах міксера, потім поступово збільшуйте швидкість.
Коли яйця перетворяться в світлу пишну піну, починайте всипати цукор.
Потім додайте розпушувач в муку просійте цю суміш і частинами додайте її в миску.
Поле додавання борошна вимішуйте тісто лопаткою, акуратними, спокійними рухами знизу вгору.
Форму для запікання змастіть маслом, викладіть в неї тісто.
Запікайте бісквітний корж в духовці при 180 градусах 30-35 хвилин. Поверхня готового бісквіта повинна зарум’яниться і бути пружною. Не варто відразу відкривати духовку, бісквіт може впасти. Остудіть його у формі, потім акуратно вийміть і покладіть на решітку.
Приємного апетиту!
Десерти Торти