Що може бути приємніше, виготовленого власними руками торта з урочистої нагоди. А цей м’який просочений кремом бісквіт з шматочками фруктів – це точно викличе захват у ваших гостей. Приготування бісквіта в мультиварці забезпечує відмінний результат.
Інгредієнти: на 10 порц.
- Для бісквіта: –
- Борошно пшеничне – 1,5 склянки
- Яйце – 6 шт.
- Цукор-пісок – 1,5 склянки
- Лимонна кислота – 0.5 ч. л.
- Сода харчова – 0.5 ч. л.
- Коньяк – 1 ч. л.
- Для начинки: –
- Варена згущене молоко – 0.5 банок
- Сметана – 200 гр.
- Фрукти (ківі, апельсин, вишня) – 200 гр.
- Для крему: –
- Варена згущене молоко – 0.5 банок
- Сметана – 200 гр.
- Сир – 200 гр.
Процес приготування:
Як приготувати бісквітний торт з фруктами? Білки відокремте від жовтків і збийте до густої піни з 1 склянкою цукру і лимонної кислотою. Жовтки збийте з рештою цукром до пишної маси. Об’єднайте частини і всипте частинами просіяне борошно, перемішуючи кожного разу. Влийте коньяк і ретельно перемішайте віночком тісто.
Форма необхідна висотою не менше 10 см. Для цього відмінно підходить мультиварка. Змастіть чашу вершковим маслом і перекладіть тісто. Поставте програму «Випічка» і готувати 1 годину (при температурі 155 градусів).
Після сигналу не відкривайте бісквіт 15 хвилин. Після дістаньте пиріг з чаші і дайте йому охолонути 10-15 хвилин.
Широким гострим ножем зріжте верхівку на 1-2 см. з допомогою чайної ложки вийміть серцевину бісквіта і складіть в каструлю. Туди ж покладіть сметану і згущене молоко.
Фрукти очистіть і наріжте невеликими шматочками. Перекладіть їх у каструлю з м’якоттю.
Добре перемішайте вміст каструлі і заповніть їй порожнечу бісквітного пирога, щільно утрамбовувавши начинку.
Накрийте пиріг зрізаною верхівкою. У блендері збийте сирний крем, з’єднавши інгредієнти, і змастіть їм верх торта і боки товстим шаром. Викладіть зверху візерунок з шматочків фруктів. Надішліть торт на холод на 2 години.
Приємного апетиту!
Бісквіт в духовці класичний Бісквіт на згущеному молоці Бісквіт на сметані Вологий бісквіт класичний Бісквіт Торти