Проста і смачна закуска для компанії – часникові грінки з чорного хліба. Ідеально підходить до пива. Вас порадує процес приготування і яскравий аромат готового хрусткого страви.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Житній хліб – 0,5 шт.
- Часник – 4 зуб.
- Сіль – за смаком
- Масло рослинне – 100 мл
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування часникового грінок до пива з чорного хліба на сковороді? Підготуємо інгредієнти. Для грінок найкраще підходить затверділий хліб.
Хліб нарізаємо скибочками, а після тонкими смужками.
Розігріваємо сковороду, і викладаємо в неї шматочки хліба. Підсмажуємо продукт з обох сторін на сильному вогні.
Очищаємо зубчики часнику і подрібнюємо їх. Кладемо інгредієнт в невелику тарілку і заливаємо його рослинним маслом. Розмішуємо.
Підсмажені грінки викладаємо на обробну дошку і обмазуємо їх підготовленим часниковим соусом. Для цього можна використовувати силіконову пензлик.
Викладаємо готові грінки на тарілку, посипаємо їх сіллю за смаком, доповнюємо соусом і подаємо до столу. Приємного апетиту!
Грінки до пива Грінки з часником Грінки з чорного хліба Грінки з чорного хліба з часником в духовці Грінки з чорного хліба на сковороді