Чудова альтернатива італійської пасти – корейська рецепт, фунчоза з овочами. Це блюдо досить просте у приготуванні, а крім того – вважається досить легким і дієтичним. Спробуйте!
Інгредієнти: на 5 порц.
- Фунчоза – 200 гр.
- Огірки – 2 шт.
- Морква – 1 шт.
- Болгарський перець солодкий – 2 шт.
- Приправа для корейської моркви – за смаком
- Соєвий соус – за смаком
Процес приготування:
Почнемо готувати фунчозу з овочами. Для початку відваріть до готовності фунчозу, попередньо розмочивши її в окропі і порізали на кілька частин.
Локшину відкиньте на сито і злийте всю зайву рідину.
Овочі промийте, очистіть моркву і перець. За допомогою різання для корейської моркви наріжте огірки, морква. Перець наріжте тонкою соломкою.
Приготуйте з спецій і соєвого соусу заправку для фунчозы. Можете додати трохи рисового оцту та олії. Додайте заправку в локшину.
В останню чергу додайте свіжі овочі в локшину і перемішайте. Можете дати салату трохи настоятися, а потім подавайте страву до столу.
Приємного апетиту!
Салат з фунчозой Фунчоза Фунчоза з овочами Фунчоза з соєвим соусом