М’ясо копченої курки дуже добре поєднується зі свіжими овочами. Не дивно, що м’ясо копченої курки використовують у приготуванні грецького салату, це цікаво в плані смаку і дуже ситно. Відмінний перекус в середині дня.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Цибуля червоний – 0,5 головок
- Помідори свіжі – 1 шт.
- Болгарський перець солодкий – 0,5 шт.
- Огірки – 1 шт.
- Сир Фета – 100 гр.
- Маслини – 50 гр.
- Сіль – за смаком
- Масло оливкове – 2 ст. л.
- Зелень – за смаком
- Копчені курячі стегенця – 1 шт.
Процес приготування:
Приступимо до приготування грецького салату з копченою куркою. Овочі вимити, очистити і крупно наріжте. Маслини по своєму смаку можна порізати, додати в салат цілком. Овочі перекладіть в глибоку миску.
Сир фета наріжте кубиками.
З курячого стегенця зніміть шкірку, відокремте м’ясо від кісток і наріжте його.
Додайте в салатницю добре промиту і просушену зелень, посоліть, приправте за смаком і заправте оливковою олією.
Грецький салат акуратно перемішайте і подавайте на стіл.
Приємного апетиту!
Грецький салат Грецький салат з куркою Грецький салат з сиром Фета Грецький салат з фетаксой ПП грецький салат Правильний грецький салат Салат «Грецький» без болгарського перцю