В даний час в магазинах великий вибір різноманітних кондитерських виробів та багато майже забули про простий і смачної домашньої випічки. Варіантом відмінного домашнього полуденка або сніданку можуть бути солодкі грінки з білого хліба з яйцем, молоком і цукром. Ніжні і м’які грінки сподобаються не тільки дітям, але і дорослим.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Білий хліб – 0.5 шт.
- Яйце – 2 шт.
- Молоко коров’яче – 300 мл
- Цукор-пісок – 1.5 ст. л.
- Сіль 0.25 ч. л.
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Як почати готувати грінки з білого хліба з яйцем, молоком і цукром на сковороді? Порізати на скибочки товщиною до 1,5 см білий хліб або батон. Товстими шматочками не нарізайте, інакше погано обсмажиться. Потім скибочки розріжте на половинки.
В окремий посуд налийте молоко, розбийте в неї курячі яйця і насипте потрібну кількість солі та цукру.
Потім за допомогою виделки або віночка ці інгредієнти добре збийте, щоб цукор з сіллю повністю розчинилися в цій суміші.
В сковорідці добре розігрійте олію. Шматочки білого хліба по черзі вмочайте в молочно-яєчну суміш і відразу покладіть на розігріту сковорідку.
Грінки обсмажуйте на середньому вогні до золотистого кольору з обох сторін.
Підсмажені грінки з білого хліба з яйцем, молоком і цукром перекладіть на блюдо, посипте цукровою пудрою і подавайте до столу гарячими.
Приємного апетиту!
Грінки з батона на сковороді Грінки з білого хліба Грінки з яйцем Грінки з яйцем і молоком на сніданок Грінки Солодкі грінки з білого хліба з яйцем і молоком на сковороді