З субпродуктів виходить дуже смачний і корисний гуляш. Завдяки тому, що шлунки тушкують до готовності в підливі, вони виходять дуже м’якими. Таке блюдо можна сміливо включати навіть в дитячий раціон.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Курячі шлунки – 0,5 кг
- Цибуля ріпчаста – 1 – 2 шт.
- Болгарський перець солодкий – 200 гр.
- Сіль – за смаком
- Масло олію – для смаження
- Томатна паста – 70 гр.
- Часник – 1 – 2 зуб.
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Як почати готувати гуляш з курячих шлунків з підливкою? Курячі шлунки почистіть, помийте і розріжте на кілька частин. Зваріть їх до м’якості.
Цибулю очистіть від лушпиння, наріжте тонкими пір’ям і пасеруйте на соняшниковій олії.
Часник очистіть від лушпиння, пропустіть його через прес або дрібно наріжте. На сковороду до смаженій цибулі додайте варені шлунки, часник і перець. Перемішайте і тушкуйте 5-7 хвилин.
Солодкий перець помийте, очистіть від насіння і наріжте. Додайте до шлунків солодкий перець і томатну пасту, перемішайте, тушкуйте 10 хвилин.
Потім влийте воду, посоліть за смаком і тушкуйте 10-15 хвилин. Блюдо готове, можна накривати на стіл.
Приємного апетиту!
Гуляш з курки Гуляш з курки з підливою Гуляш з курки на сковороді Гуляш класичний гуляш Курячий з підливкою з томатної пасти на сковороді