Гуляш зі свинини – смачна страва угорської кухні, яке давно набуло свою популярність. Є безліч варіантів його приготування, але особливо апетитним і ароматним буде гуляш з болгарським перцем і підливою. Блюдо виходить особливо ніжним і соковитим!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Свинина – 1 кг
- Болгарський перець солодкий – 1 шт.
- Помідори свіжі – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Вода – 0,5 склянки
- Часник – 2 зуб.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Перець червоний мелений – за смаком
- Масло рослинне – 50 мл
Процес приготування:
Як приготувати гуляш зі свинини з болгарським перцем? М’ясо свинини промиваємо, видаляємо прожилки та плівку, нарізаємо його на кубики середньої величини.
Глибоку сковороду промазуємо маслом і викладаємо свинину. Обсмажуємо до золотистого кольору, зі всіх сторін.
чистимо Цибулину і дрібно нарізаємо квадратиками.
Зубчики часнику чистимо і ріжемо пластинками.
Додаємо цибулю до свинині, а також солимо і приправляємо. Смажимо, поки цибуля не стане м’яким, потім вливаємо півсклянки води і тушкуємо.
Перець миємо, розрізаємо на половинки і очищаємо від насіння. Потім нарізаємо перець смужками. А помідори ріжемо невеликими кубиками.
Додаємо помідори на сковорідку, обсмажуємо 5 хв. і вводимо перець і часник.
Тушкуємо гуляш, поки м’ясо не стане м’яким, близько 30-40 хв.
Приємного апетиту!
Гуляш без томатної пасти Гуляш зі свинини з овочами Гуляш зі свинини класичний Гуляш зі свинини, як в їдальні Гуляш класичний