Ароматне блюдо, яке можна подати на святковий стіл і недільний обід! Дуже смачне, ароматне і поживне, воно точно сподобається всім. Готуйтеся отримувати компліменти! Цього королівський рецепт
Інгредієнти: на 4 порції.
- Гусак – 2 кг
- Чорнослив – 300 гр.
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Перець чорний мелений – 1 ч. л.
- Часник – 3 зуб.
- Соєвий соус – 1 ст. л.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
Процес приготування:
Готувати гусака шматочками з чорносливом, запеченого в духовці просто! М’ясо гусака промиваємо та нарізаємо невеликими шматочками зразкове 5 на 5 див.
Чорнослив заливаємо гарячою водою і витримуємо 15 хв., щоб він розм’як.
Часник пропускаємо через прес.
Змішуємо часник, соєвий соус, сіль, мелений чорний перець і рослинне масло.
Змішуємо шматочки гусака з маринадом і відправляємо настоятися в холодильнику на 2-3 години.
Беремо рукав для запікання і викладаємо шматочки м’яса і чорнослив. Закриваємо рукав і запікаємо гусака з чорносливом 1,5 години при температурі 180 градусів.
Приємного апетиту!
Гусак в духовці шматочками Гусак в рукаві в духовці Гусак в соєвому соусі в духовці Гусак на Новий рік в духовці Гуска з чорносливом в духовці Рецепти на Новий рік