Ароматне блюдо, яке можна подати на святковий стіл і недільний обід! Дуже смачне, ароматне і поживне, воно точно сподобається всім. Готуйтеся отримувати компліменти! Цього королівський рецепт


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Гусак – 2 кг
  • Чорнослив – 300 гр.
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Перець чорний мелений – 1 ч. л.
  • Часник – 3 зуб.
  • Соєвий соус – 1 ст. л.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.

Процес приготування:

Готувати гусака шматочками з чорносливом, запеченого в духовці просто! М’ясо гусака промиваємо та нарізаємо невеликими шматочками зразкове 5 на 5 див.

Чорнослив заливаємо гарячою водою і витримуємо 15 хв., щоб він розм’як.

Часник пропускаємо через прес.

Змішуємо часник, соєвий соус, сіль, мелений чорний перець і рослинне масло.

Змішуємо шматочки гусака з маринадом і відправляємо настоятися в холодильнику на 2-3 години.

Беремо рукав для запікання і викладаємо шматочки м’яса і чорнослив. Закриваємо рукав і запікаємо гусака з чорносливом 1,5 години при температурі 180 градусів.

Приємного апетиту!

Гусак в духовці шматочками Гусак в рукаві в духовці Гусак в соєвому соусі в духовці Гусак на Новий рік в духовці Гуска з чорносливом в духовці Рецепти на Новий рік