Гуска запечена в духовці виходить неймовірно ніжним, соковитим і апетитним. А картопля з цибулею і морквою – просто смакота! Таке блюдо сподобається і рідним і гостям! Дуже смачно!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Гусак – 500 гр.
- Картопля – 4 шт.
- Морква – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 3 головки
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Суміш перців – 1 ч. л.
- Кріп – 1 ч. л.
- Вода – 70 мл
Процес приготування:
Як почати готувати гусака в горщику з картоплею в духовці? М’ясо гусака промиваємо водою і ріжемо на шматочки. Обсмажуємо їх на рослинному маслі 7-10 хв
Моркву чистимо й ріжемо кружальцями.
А цибулю, очищений від лушпиння, нарізаємо півкільцями.
Тепер почистимо і поріжемо кубиками середнього розміру картоплю.
Беремо горщик, заливаємо в нього воду і викладаємо шарами – шматочки гусячого м’яса, картопля, цибуля та морква. Кожен шар трохи солимо і приправляємо, верх посипаємо кропом. Ставимо страву запікатися на 60 хв. при температурі 180 градусів.
Приємного апетиту!
Гусак в духовці Гусак в духовці шматочками Гусак з картоплею в духовці Рецепти на Новий рік