Гусак з картоплею і чорносливом в духовці – соковите, апетитне і неймовірно ароматне ласощі! Так і хочеться приготувати його на святковий стіл. Гості точно оцінять ваші кулінарні старання!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Гусак – 1 шт.
- Картопля – 5 шт.
- Чорнослив – 50 гр.
- Суміш перців – за смаком
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Щоб приготувати гусака з картоплею і чорносливом в духовці, гусака промиваємо, вирізаємо гузку і змащуємо сіллю і перцем.
Картоплю чистимо і ріжемо на половинки.
Чорнослив заливаємо гарячою водою і даємо постояти 15 хв, щоб він розм’як.
Нашинкуем гусака картоплею і чорносливом і перекладаємо в рукав для запікання.
Запікаємо гусака 1,5-2 години при температурі 180 градусів.
Приємного апетиту!
Гусак в духовці Гусак в рукаві в духовці Гусак з картоплею в духовці Гусак з хрусткою скоринкою цілком у духовці Гусак цілком в рукаві в духовці Рецепти на Новий рік