Смачний гуска з чорносливом – краще блюдо для святкового столу! Соковитий, м’який, апетитний і неймовірно ситний, все увагу, безсумнівно, дістанеться йому! Справжня смакота!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Гусак – 3.5 кг
- Часник – 20 гр.
- Суміш перців – 10 гр.
- Сіль – 1 щіпка
- Чорнослив – 200 гр.
- Яблука – 150 гр.
Процес приготування:
Як приготувати гусака з чорносливом в рукаві в духовці? Гусака промиваємо, вирізаємо гузку і чистимо від зайвого жиру.
Часник пропускаємо через прес.
Натираємо гусака сіллю, сумішшю перців і часником.
Чорнослив заливаємо гарячою водою і настоюють 15 хв. Зливаємо воду.
Яблука чистимо від серцевини і ріжемо їх на 4 часточки.
Нашинкуем гусака з яблуками та чорносливом і відправляємо в рукав для запікання. Запікаємо гусака 3 години при температурі 180 градусів.
Приємного апетиту!
Гусак з хрусткою скоринкою цілком у духовці Гусак з яблуками в рукаві в духовці Гусак з яблуками і чорносливом в духовці Гусак на Новий рік в духовці Гусак цілком у духовці Гуска з чорносливом в рукаві в духовці Різдвяний гусак