Смачний гуска з чорносливом – краще блюдо для святкового столу! Соковитий, м’який, апетитний і неймовірно ситний, все увагу, безсумнівно, дістанеться йому! Справжня смакота!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Гусак – 3.5 кг
  • Часник – 20 гр.
  • Суміш перців – 10 гр.
  • Сіль – 1 щіпка
  • Чорнослив – 200 гр.
  • Яблука – 150 гр.

Процес приготування:

Як приготувати гусака з чорносливом в рукаві в духовці? Гусака промиваємо, вирізаємо гузку і чистимо від зайвого жиру.

Часник пропускаємо через прес.

Натираємо гусака сіллю, сумішшю перців і часником.

Чорнослив заливаємо гарячою водою і настоюють 15 хв. Зливаємо воду.

Яблука чистимо від серцевини і ріжемо їх на 4 часточки.

Нашинкуем гусака з яблуками та чорносливом і відправляємо в рукав для запікання. Запікаємо гусака 3 години при температурі 180 градусів.

Приємного апетиту!

Гусак з хрусткою скоринкою цілком у духовці Гусак з яблуками в рукаві в духовці Гусак з яблуками і чорносливом в духовці Гусак на Новий рік в духовці Гусак цілком у духовці Гуска з чорносливом в рукаві в духовці Різдвяний гусак