Хачапурі з листкового тіста – страва знайоме більшості наших громадян, незважаючи на країну свого походження, не є екзотичним. Приготувати таку випічку зовсім нескладно, враховуючи те, що всі необхідні для цього інгредієнти ви з легкістю знайдете у своєму холодильнику.


Інгредієнти: на 12 порц.

  • Листкове тісто дріжджове – 900 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Сир бринза – 450 гр.
  • Масло вершкове – 50 гр.
  • Кріп – 1 пучок

Процес приготування:

Готувати хачапурі з листкового тіста легко! Готове заморожене тісто, яке ми будемо використовувати, необхідно заздалегідь розморозити, потім розкачати. Товщина шару повинна бути приблизно один міліметр, а його площа 20*20 див.

Подрібнюємо бринзу.

Промиваємо і подрібнюємо кріп.

В окремій ємності змішуємо яйце, вершкове масло, бринзу, кріп.

Отриману масу викладаємо на пласт розкатаного тіста.

Закриваємо краю пласта тіста, формуючи конвертики.

Конвертики викладаємо на деко, змащений рослинним маслом.

В окремій ємності збиваємо яйце.

Збитим яйцем промазуємо наші конвертики і відправляємо їх у духовку, розігріту до 180 градусів на двадцять п’ять хвилин.

Хачапурі з бринзою Хачапурі з дріжджового тіста з сиром в духовці Хачапурі з листкового тіста Хачапурі з сиром Хачапурі з сиром в духовці Хачапурі з сиром і зеленню Хачапурі з сиром і яйцем