Хачапурі з листкового тіста – страва знайоме більшості наших громадян, незважаючи на країну свого походження, не є екзотичним. Приготувати таку випічку зовсім нескладно, враховуючи те, що всі необхідні для цього інгредієнти ви з легкістю знайдете у своєму холодильнику.
Інгредієнти: на 12 порц.
- Листкове тісто дріжджове – 900 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Сир бринза – 450 гр.
- Масло вершкове – 50 гр.
- Кріп – 1 пучок
Процес приготування:
Готувати хачапурі з листкового тіста легко! Готове заморожене тісто, яке ми будемо використовувати, необхідно заздалегідь розморозити, потім розкачати. Товщина шару повинна бути приблизно один міліметр, а його площа 20*20 див.
Подрібнюємо бринзу.
Промиваємо і подрібнюємо кріп.
В окремій ємності змішуємо яйце, вершкове масло, бринзу, кріп.
Отриману масу викладаємо на пласт розкатаного тіста.
Закриваємо краю пласта тіста, формуючи конвертики.
Конвертики викладаємо на деко, змащений рослинним маслом.
В окремій ємності збиваємо яйце.
Збитим яйцем промазуємо наші конвертики і відправляємо їх у духовку, розігріту до 180 градусів на двадцять п’ять хвилин.
Хачапурі з бринзою Хачапурі з дріжджового тіста з сиром в духовці Хачапурі з листкового тіста Хачапурі з сиром Хачапурі з сиром в духовці Хачапурі з сиром і зеленню Хачапурі з сиром і яйцем