Страва грузинської кухні, хачапурі, знайоме всім. Вони готуються різними способами. По цьому рецепту ви зможете приготувати хачапурі у вигляді фаршированих коржів, які можна подавати до перших страв або салатів.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Борошно пшеничне – 2.5 склянки
  • Кефір – 1 склянка
  • Сода харчова – 1 ч. л.
  • Сіль – 1 щіпка
  • Яйце – 2 шт.
  • Сир – 300 гр.
  • Сир – 200 гр.
  • Кріп – 1 пучок
  • Олія соняшникова – 2 – 3 ст. л.

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування хачапурі з сиром і сиром? У кефір всипте соду, перемішайте. Додайте сіль, одне яйце, поступово введіть просіяне борошно. З цих інгредієнтів замісіть тісто.

Для начинки потріть на тертці сир. Змішайте із сиром, одним яйцем і січеною зеленню, перемішайте.



Тісто розділіть на кілька рівних частин. З кожного шматка тіста розкачайте округлий пласт товщиною 0,5-0,7 см. На тісто викладіть частину начинки, загорніть краю до центру, повністю закривши начинку. Акуратно, щоб не видавити начинку назовні, розкачайте фаршировану корж качалкою.

Розігрійте сковороду, влийте соняшникову олію, обсмажуйте хачапурі з двох сторін до золотистого кольору.

Готові хачапурі з сиром і сиром подавайте теплими.

Приємного апетиту!

Хачапурі Хачапурі з сиром і зеленню Хачапурі з сиром і сиром Хачапурі з сиром на сковороді Хачапурі на кефірі на сковороді