Простий варіант хачапурі з великою кількістю сиру і зелені. Вони виходять дуже соковитими і трохи розсипчастими, подавати з салатом зі свіжих овочів.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Борошно пшеничне – 350 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Цукор-пісок – 1 ст. л.
- Масло вершкове – 180 гр.
- Сир – 250 гр.
- Для начинки: –
- Сир Сулугуні – 230 гр.
- Сметана – 4 ст. л.
- Сир – 70 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Кріп – 1 пучок
Процес приготування:
Як почати готувати хачапурі з сиром? Розімніть сир руками, додайте розтоплене вершкове масло, яйце, цукор, борошно, заступника з цих інгредієнтів тісто. Тісто має бути еластичним і не повинно липнути до рук.
Сулугуні дрібно наріжте або натріть на крупній тертці. Змішайте сир зі сметаною, сиром, подрібненою зеленню і яйцем. Начинка готова.
Тісто розділіть на 4 частини, кожну з них розкачати в тонкий пласт. Сформуйте з пластів тіста «човники», трохи загорнувши краю до центру.
Деко застеліть пергаментом, викладіть на нього заготовки для хачапурі. Викладіть в середину підготовлену начинку.
Поставте деко в розігріту до 200 градусів духовку на 25-30 хвилин. Готовим хачапурі дайте трохи охолонути і подавайте до столу.
Приємного апетиту!
Хачапурі з сиром Хачапурі з сиром в духовці Хачапурі з сиром і зеленню Хачапурі з сиром і сиром Хачапурі з сиром і сиром в духовці Хачапурі з сиром і яйцем