Поживний і насичений холодець можна приготувати з крил індички. Завдяки такому продукту ви легко отримаєте густе і концентроване желе. Подавайте страву до домашнього обіду, вечері або святкового столу.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Крило індички – 4 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Перець чорний горошок – 4 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Часник – 2 зуб.
  • Лавровий лист – 1 шт.
  • Зелень – за смаком

Процес приготування:

Для того щоб приготувати холодець з крила індички, відварюємо крила індички з морквою, сіллю, горошинами перцю і лавровим листком. Якщо холодець готується без желатину, то слід вибирати такі частини м’яса, які дадуть велику фортецю желе. Наприклад, для цього підійдуть крила індички.

Після того, як бульйон тричі закипить, витягаємо з нього крила, м’ясо яких надалі відокремлюємо від кісточок і подрібнюємо.

Дрібно порізане м’ясо посипаємо меленим перцем і подрібненим часником. Гарненько розмішуємо.

Відварену моркву нарізаємо на тонкі кружечки. Укладаємо їх разом з зеленню на дно пластикового контейнера.

що Залишився бульйон проціджуємо через марлю і знову ставимо на вогонь. Відварюємо, поки він не зменшиться в обсязі і не стане більш густим. Половину отриманого продукту виливаємо на овочі з зеленню.

Далі укладаємо подрібнене м’ясо індички.

Заливаємо блюдо рештою бульйоном. Ставимо контейнер з вмістом в холодильник на 10-12 годин.

Перед подачею холодець з контейнера перевертаємо на сервірувальну тарілку. Готово!

Рецепти на Новий рік Холодець без желатину Холодець без желатину в каструлі Холодець в каструлі Холодець з індички Холодець з індички без желатину Холодець класичний