Концентрований і ароматний холодець можна приготувати зі свинячої рульки і курячих лапок. Приготуйте апетитне блюдо для вашого домашнього обіду або вечері.
Інгредієнти: на 16 порц.
- Курячі лапки – 1 кг
- Свиняча рулька – 0.5 кг
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Сіль – за смаком
- Перець чорний горошок – 10 шт.
Процес приготування:
Рецепт холодець з курячих лапок і свинячої рульки простий у приготуванні! Під водою промиваємо свинячу рульку і курячі лапки. Спочатку відварюємо рульку у великій каструлі близько 1 години.
Міняємо воду на нову, додаємо до рульки курячі лапки. Солимо, перчимо вміст, доповнюємо очищеним цибулею і варимо на середньому вогні ще 4 години. Періодично знімаємо піну.
Готові м’ясні продукти витягуємо з каструлі і остуджуємо. Далі відокремлюємо шматочки м’яса від кісточок.
Проціджуємо бульйон за допомогою марлі, після чого вливаємо його до м’яса. Прибираємо блюдо в холодильник на 10 годин.
Готовий домашній холодець викладаємо на тарілку і подаємо до столу з гарніром або соусом!
Холодець без желатину Холодець з курки Холодець з курки без желатину Холодець з курки в каструлі Холодець з свинини без желатину Холодець з свинини і курки Холодець класичний