Відмінний спосіб приготувати холодець – зварити його в мультиварці. Холодець з курячих лапок підійде для сімейного обіду і для званої вечері. До нього легко підібрати гарнір і він дуже ситний.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Курячі лапки – 200 гр.
- Курка – 0.4 – 0.6 кг
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Лавровий лист – 2 шт.
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Рецепт приготування холодцю з курячих лапок в мультиварці смачний! З курячих лапок зчистите шкірку і добре помийте. Курку розрізати на кілька частин.
Складіть лапки і куряче м’ясо в каструлю.
Цибулю і моркву очистіть, помийте і цілком покладіть в чашу мультиварки до м’яса. Додайте сіль, лавровий лист, залийте чашу водою до максимальної позначки.
закрийте Каструлю, виберіть програму «Гасіння», встановіть таймер на 4 години.
По закінченні програми дістаньте курятину з чаші, відокремте м’ясо від кісток і розберіть його на дрібні шматки. Варену моркву наріжте кружечками. У форму викладіть м’ясо, зверху розкладіть скибочки моркви.
Бульйон процідіть і влийте його в форму.
Коли бульйон охолоне до кімнатної температури, поставте його в холод до повного застигання. Перед подачею прикрасьте холодець свіжою зеленню.
Приємного апетиту!
Рецепти на Новий рік Холодець з курки без желатину Холодець з курячих лапок Холодець з курячих лапок без желатину Холодець з курячих ніжок Холодець класичний