Мультиварка – відмінне рішення для варіння холодцю. Чаша мультиварки рівномірно нагрівається по всій поверхні, завдяки чому м’ясо нудиться, добре розварюється і бульйон ніколи не википить.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Свинячі ноги – 2 шт.
- Куряче філе – 600 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Морква – 1 шт.
- Сіль – за смаком
- Часник – 4 зуб.
- Перець чорний горошок – 10 шт.
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування холодцю зі свинячих ніжок і курки в мультиварці? Спочатку ретельно помийте і очистіть свинячі ніжки.
В чашу мультиварки складіть свинячі ніжки і куряче м’ясо, влийте воду. Встановіть програму «Тушкування» на 6 годин.
Цибулю і моркву очистіть, розріжте їх на кілька великих шматків.
Через годину після початку програми, відкрийте мультиварку, зніміть з поверхні бульйону пінку, додайте сіль, перець горошком і овочі. Закрийте кришку мультиварки і дочекайтеся закінчення програми.
Потім дістаньте з чаші м’ясо і овочі, бульйон процідіть.
М’ясу дайте охолонути, відокремте його від кісток і наріжте.
Часник очистіть і дрібно наріжте.
форми покладіть трохи часнику, потім нарізане м’ясо і нарешті влийте гарячий бульйон.
Зачекайте поки бульйон охолоне до кімнатної температури, потім поставте в холодильник. Перед подачею на стіл, прикрасьте холодець овочами і зеленню.
Приємного апетиту!
Рецепти на Новий рік Холодець Холодець в мультиварці Редмонд Холодець з курки без желатину Холодець з свинини Холодець з свинини без желатину Холодець з свинини і курки Холодець з свинячих ніжок