Мультиварка – відмінне рішення для варіння холодцю. Чаша мультиварки рівномірно нагрівається по всій поверхні, завдяки чому м’ясо нудиться, добре розварюється і бульйон ніколи не википить.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Свинячі ноги – 2 шт.
  • Куряче філе – 600 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Морква – 1 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Часник – 4 зуб.
  • Перець чорний горошок – 10 шт.

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування холодцю зі свинячих ніжок і курки в мультиварці? Спочатку ретельно помийте і очистіть свинячі ніжки.

В чашу мультиварки складіть свинячі ніжки і куряче м’ясо, влийте воду. Встановіть програму «Тушкування» на 6 годин.

Цибулю і моркву очистіть, розріжте їх на кілька великих шматків.

Через годину після початку програми, відкрийте мультиварку, зніміть з поверхні бульйону пінку, додайте сіль, перець горошком і овочі. Закрийте кришку мультиварки і дочекайтеся закінчення програми.

Потім дістаньте з чаші м’ясо і овочі, бульйон процідіть.

М’ясу дайте охолонути, відокремте його від кісток і наріжте.

Часник очистіть і дрібно наріжте.

форми покладіть трохи часнику, потім нарізане м’ясо і нарешті влийте гарячий бульйон.

Зачекайте поки бульйон охолоне до кімнатної температури, потім поставте в холодильник. Перед подачею на стіл, прикрасьте холодець овочами і зеленню.

Приємного апетиту!

Рецепти на Новий рік Холодець Холодець в мультиварці Редмонд Холодець з курки без желатину Холодець з свинини Холодець з свинини без желатину Холодець з свинини і курки Холодець з свинячих ніжок