Хто не любить ситну і водночас легку окрошку, яка відмінно насичує у літній день і нагадує про теплі днинки в інші пори року. Традиційна холодник по-польськи готується із звичних інгредієнтів, заощаджуючи при цьому сили і час господині. Обов’язково спробуйте!


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Картопля – 500 гр.
  • суха Ковбаса – 300 гр.
  • Огірки – 300 гр.
  • Редис – 200 гр.
  • Яйце – 3 шт.
  • Квас – 1 – 1.5 л.
  • Зелень – 1 пучок
  • Сіль – за смаком
  • Перець червоний мелений – за смаком

Процес приготування:

Готувати окрошку по-польськи просто!Картоплю відварюємо.

Воду з картоплі зливаємо, чекаємо, поки овочі охолонуть. Після очищаємо і нарізаємо невеликими кубиками.

Ковбасу нарізаємо кубиками.

Яйця відварюємо, остуджуємо, нарізаємо невеликими кубиками.

Редис нарізаємо тонкими напівкружечками.

Огірки нарізаємо кубиками.

Зелень дрібно рубаємо.

В глибокій ємності змішуємо всі підготовлені інгредієнти, солимо і перчимо суміш.

Розкладаємо по порційних тарілках.

В кожну тарілку наливаємо квас.

Зверху посипаємо отриману окрошку по-польськи зеленню. Подаємо зі сметаною. Це дуже смачно!

Окрошка Окрошка з ковбасою Окрошка з ковбасою класична Окрошка з огірками Окрошка з редискою Російська окрошка Холодна окрошка