Хто не любить ситну і водночас легку окрошку, яка відмінно насичує у літній день і нагадує про теплі днинки в інші пори року. Традиційна холодник по-польськи готується із звичних інгредієнтів, заощаджуючи при цьому сили і час господині. Обов’язково спробуйте!
Інгредієнти: на 6 порції.
- Картопля – 500 гр.
- суха Ковбаса – 300 гр.
- Огірки – 300 гр.
- Редис – 200 гр.
- Яйце – 3 шт.
- Квас – 1 – 1.5 л.
- Зелень – 1 пучок
- Сіль – за смаком
- Перець червоний мелений – за смаком
Процес приготування:
Готувати окрошку по-польськи просто!Картоплю відварюємо.
Воду з картоплі зливаємо, чекаємо, поки овочі охолонуть. Після очищаємо і нарізаємо невеликими кубиками.
Ковбасу нарізаємо кубиками.
Яйця відварюємо, остуджуємо, нарізаємо невеликими кубиками.
Редис нарізаємо тонкими напівкружечками.
Огірки нарізаємо кубиками.
Зелень дрібно рубаємо.
В глибокій ємності змішуємо всі підготовлені інгредієнти, солимо і перчимо суміш.
Розкладаємо по порційних тарілках.
В кожну тарілку наливаємо квас.
Зверху посипаємо отриману окрошку по-польськи зеленню. Подаємо зі сметаною. Це дуже смачно!
Окрошка Окрошка з ковбасою Окрошка з ковбасою класична Окрошка з огірками Окрошка з редискою Російська окрошка Холодна окрошка