Ікра з кабачків з помідорами – смачне і просте блюдо, приготувати що в домашніх умовах не складе праці. Ікра може бути кубиками, а може бути подрібненої за допомогою м’ясорубки або блендера. Даний рецепт описує приготування кабачкової ікри кубиками на сковороді з використанням помідор.
Інгредієнти: на 1 л.
- Кабачки – 3 шт.
- Помідори свіжі – 2 шт.
- Часник – 2 – 3 зуб.
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Морква – 2 шт.
- Болгарський перець солодкий – 2 шт.
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Як почати готувати кабачкову ікру з помідорами на сковороді? Моркву необхідно очистити, промити і нарізати кубиками.
розігріваємо Сковороду, вливаємо в неї невелику кількість рослинного масла. Далі відправляємо туди обсмажуватися моркву до легкого рум’янцю.
Ріпчасту цибулю також очищаємо і нарізаємо невеликими кубиками.
В сковороду до моркви додаємо нарізану цибулю.
Болгарський перець промиваємо, очищаємо від насіння і нарізаємо невеликими шматочками.
Відправляємо перець в сковороду до підготовлюваних овочів.
З кабачків знімаємо шкірку, нарізаємо плоди у вигляді кубиків. Якщо є великі насіння, їх слід видалити.
Нарізані кабачки всипаємо до інших овочів. Тушкуємо все разом 15 хвилин під закритою кришкою.
Помідори промиваємо, нарізаємо невеликими кубиками і додаємо їх в сковороду.
Часник очистіть і дрібно поріжте. Як варіант – можна пропустити його через прес.
Через 10 хвилин додайте часник до решти інгредієнтів. Все перемішайте. Приправте приготоване блюдо сіллю і спеціями (можна використовувати каррі, мелений перець, прованські трави – орієнтуйтеся на власний смак). Тушкуємо кабачкову ікру ще 5 хвилин і вимикаємо газ.
Кабачкова ікра з помідорами готова! Розкладаємо страву по тарілках і подаємо до столу.
Приємного вам апетиту!
Кабачки з помідорами на сковороді Кабачки на сковороді швидко і смачно Кабачкова ікра без оцту Кабачкова ікра з цибулею Кабачкова ікра класична Кабачкова ікра як в дитинстві Кабачкова ікра, щоб відразу є