Ікра з кабачків з помідорами – смачне і просте блюдо, приготувати що в домашніх умовах не складе праці. Ікра може бути кубиками, а може бути подрібненої за допомогою м’ясорубки або блендера. Даний рецепт описує приготування кабачкової ікри кубиками на сковороді з використанням помідор.


Інгредієнти: на 1 л.

  • Кабачки – 3 шт.
  • Помідори свіжі – 2 шт.
  • Часник – 2 – 3 зуб.
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Морква – 2 шт.
  • Болгарський перець солодкий – 2 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Як почати готувати кабачкову ікру з помідорами на сковороді? Моркву необхідно очистити, промити і нарізати кубиками.

розігріваємо Сковороду, вливаємо в неї невелику кількість рослинного масла. Далі відправляємо туди обсмажуватися моркву до легкого рум’янцю.

Ріпчасту цибулю також очищаємо і нарізаємо невеликими кубиками.

В сковороду до моркви додаємо нарізану цибулю.

Болгарський перець промиваємо, очищаємо від насіння і нарізаємо невеликими шматочками.

Відправляємо перець в сковороду до підготовлюваних овочів.

З кабачків знімаємо шкірку, нарізаємо плоди у вигляді кубиків. Якщо є великі насіння, їх слід видалити.

Нарізані кабачки всипаємо до інших овочів. Тушкуємо все разом 15 хвилин під закритою кришкою.

Помідори промиваємо, нарізаємо невеликими кубиками і додаємо їх в сковороду.

Часник очистіть і дрібно поріжте. Як варіант – можна пропустити його через прес.

Через 10 хвилин додайте часник до решти інгредієнтів. Все перемішайте. Приправте приготоване блюдо сіллю і спеціями (можна використовувати каррі, мелений перець, прованські трави – орієнтуйтеся на власний смак). Тушкуємо кабачкову ікру ще 5 хвилин і вимикаємо газ.

Кабачкова ікра з помідорами готова! Розкладаємо страву по тарілках і подаємо до столу.

Приємного вам апетиту!

Кабачки з помідорами на сковороді Кабачки на сковороді швидко і смачно Кабачкова ікра без оцту Кабачкова ікра з цибулею Кабачкова ікра класична Кабачкова ікра як в дитинстві Кабачкова ікра, щоб відразу є