Хочу поділитися з вами смачним рецептом кабачків, фаршированих грибами і овочами. Ароматне блюдо виходить дієтичним і низькокалорійним, і прекрасно підійде для пізнього вечері.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Гриби – 100 гр.
- Помідори черрі – 6 шт.
- Кабачки – 300 гр.
- Масло рослинне – 50 мл
- Сир Пармезан – 50 гр.
- Цибуля ріпчаста – 150 гр.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Рецепт кабачків, фаршированих грибами і овочами гранично простий! Підготуйте необхідні інгредієнти для фаршированих кабачків.
Кабачки або цукіні ретельно вимийте і дайте обсохнути. Обріжте кінчики у кабачків. Молоді кабачки розрізати уздовж на дві частини.
З допомогою столової ложки вийміть м’якоть кабачків.
М’якоть кабачків подрібніть ножем.
Цибуля порей промийте і просушіть, дрібно наріжте.
Гриби очистіть і дрібно нарубаєте.
Помідори черрі ретельно вимийте, наріжте тонкими кружечками.
добре розігрійте Сковороду, налийте невелику кількість рослинної олії, викладіть нарізану цибулю порей і трохи обсмажте.
Потім додайте подрібнену м’якоть кабачків. Готуйте приблизно 5 хвилин.
Наступним кроком додайте дрібно нарізані гриби, ретельно перемішайте, посоліть і поперчіть. Періодично помішуючи, обсмажте близько 7 хвилин.
Твердий сир натріть на дрібній тертці.
Кабачкові човники нафаршируйте приготовленої начинкою.
Потім викладіть кружечки помідорів черрі.
Зверху присипте дрібно натертим сиром.
Човники викладіть в попередньо змащену олією форму для запікання. Форму для запікання помістіть в розігріту духовку і запікайте човники при температурі 180 градусів приблизно 35-40 хвилин. Може знадобитися і менше часу, дивіться по своїй духовці.
Після закінчення часу форму для запікання вийміть з духовки. Човники перемістіть на тарілку і подавайте на стіл порційно.
Приємного апетиту!
Гарнір з кабачків Дієтичне кабачки в духовці Кабачки в духовці Кабачки з грибами Кабачки з помідорами Кабачки з сиром і помідорами в духовці Кабачки на кожен день