Хочу поділитися з вами смачним рецептом кабачків, фаршированих грибами і овочами. Ароматне блюдо виходить дієтичним і низькокалорійним, і прекрасно підійде для пізнього вечері.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Гриби – 100 гр.
  • Помідори черрі – 6 шт.
  • Кабачки – 300 гр.
  • Масло рослинне – 50 мл
  • Сир Пармезан – 50 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 150 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Рецепт кабачків, фаршированих грибами і овочами гранично простий! Підготуйте необхідні інгредієнти для фаршированих кабачків.

Кабачки або цукіні ретельно вимийте і дайте обсохнути. Обріжте кінчики у кабачків. Молоді кабачки розрізати уздовж на дві частини.

З допомогою столової ложки вийміть м’якоть кабачків.

М’якоть кабачків подрібніть ножем.

Цибуля порей промийте і просушіть, дрібно наріжте.

Гриби очистіть і дрібно нарубаєте.

Помідори черрі ретельно вимийте, наріжте тонкими кружечками.

добре розігрійте Сковороду, налийте невелику кількість рослинної олії, викладіть нарізану цибулю порей і трохи обсмажте.

Потім додайте подрібнену м’якоть кабачків. Готуйте приблизно 5 хвилин.

Наступним кроком додайте дрібно нарізані гриби, ретельно перемішайте, посоліть і поперчіть. Періодично помішуючи, обсмажте близько 7 хвилин.

Твердий сир натріть на дрібній тертці.

Кабачкові човники нафаршируйте приготовленої начинкою.

Потім викладіть кружечки помідорів черрі.

Зверху присипте дрібно натертим сиром.

Човники викладіть в попередньо змащену олією форму для запікання. Форму для запікання помістіть в розігріту духовку і запікайте човники при температурі 180 градусів приблизно 35-40 хвилин. Може знадобитися і менше часу, дивіться по своїй духовці.

Після закінчення часу форму для запікання вийміть з духовки. Човники перемістіть на тарілку і подавайте на стіл порційно.

Приємного апетиту!

Гарнір з кабачків Дієтичне кабачки в духовці Кабачки в духовці Кабачки з грибами Кабачки з помідорами Кабачки з сиром і помідорами в духовці Кабачки на кожен день