Апетитні кабачки в клярі можна легко приготувати навіть у тому випадку, якщо у вас в холодильнику не знайшлося курячих яєць. Кляр легко можна приготувати і без них, якщо скористатися нашим простим і смачним рецептом приготування кабачків.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Кабачки (невеликий) – 1 шт.
  • Борошно пшеничне – 2 – 3 ст. л.
  • Вода – 50 мл
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження
  • Зелень – за смаком
  • Часник – 1 – 2 зуб.

Процес приготування:

Готувати кабачки в клярі без яєць просто! Вимийте кабачок і обсушіть його. Потім наріжте його не дуже товстими кружальцями перед смаженням. Залиште кабачок приблизно на двадцять хвилин, потім злийте з нього сік.

Приготуйте кляр з борошна, води і солі з перцем.

Потім умочіть кільце кабачка в кляр.

На розігріту з маслом сковороду викладіть колечка кабачків в кляр і обсмажте їх з усіх сторін до повної готовності.

Потім зелень промийте і очистіть часник.

Зелень дрібно порубаєте і часник пропустіть через часниковий прес або порубаєте ножем.

Готові кабачки присипте зеленню з часником і відразу ж подавайте страву до столу.

Приємного апетиту!

Гарнір з кабачків Закуска з кабачків на святковий стіл Кабачки в клярі на сковороді Кабачки на вечерю Кабачки на кожен день Кабачки на сніданок Смажені кабачки