Апетитні кабачки в клярі можна легко приготувати навіть у тому випадку, якщо у вас в холодильнику не знайшлося курячих яєць. Кляр легко можна приготувати і без них, якщо скористатися нашим простим і смачним рецептом приготування кабачків.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Кабачки (невеликий) – 1 шт.
- Борошно пшеничне – 2 – 3 ст. л.
- Вода – 50 мл
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сіль – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
- Зелень – за смаком
- Часник – 1 – 2 зуб.
Процес приготування:
Готувати кабачки в клярі без яєць просто! Вимийте кабачок і обсушіть його. Потім наріжте його не дуже товстими кружальцями перед смаженням. Залиште кабачок приблизно на двадцять хвилин, потім злийте з нього сік.
Приготуйте кляр з борошна, води і солі з перцем.
Потім умочіть кільце кабачка в кляр.
На розігріту з маслом сковороду викладіть колечка кабачків в кляр і обсмажте їх з усіх сторін до повної готовності.
Потім зелень промийте і очистіть часник.
Зелень дрібно порубаєте і часник пропустіть через часниковий прес або порубаєте ножем.
Готові кабачки присипте зеленню з часником і відразу ж подавайте страву до столу.
Приємного апетиту!
Гарнір з кабачків Закуска з кабачків на святковий стіл Кабачки в клярі на сковороді Кабачки на вечерю Кабачки на кожен день Кабачки на сніданок Смажені кабачки