Просте в приготуванні і апетитне блюдо для вашого столу – качка, запечена у фользі шматочками. М’ясо птиці порадує ніжним смаком, соковитістю і яскравим ароматом. Подавайте до сімейного вечері або святкового столу.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Качка домашня – 1 шт.
- Соєвий соус – 60 мл
- Мед – 20 гр.
- Лимонний сік – 1 ч. л.
- Куркума – 2 ч. л.
- Суміш перців – 2 ч. л.
- Часник – 1 зуб.
Процес приготування:
Як почати готувати качку шматочками в фользі в духовці? У глибокій мисці з’єднуємо соєвий соус і мед.
Сюди ж додаємо подрібнений зубчик часнику, сік лимона, куркуму і суміш перців. Ретельно розмішуємо.
Промиваємо качку під водою.
Видаляємо з неї жирні частини.
Далі тушку розбираємо на невеликі шматки. Зручно використовувати кухонну сокиру.
Занурюємо шматочки м’яса в ароматний маринад. Перемішуємо вміст і залишаємо на 15-20 хвилин.
Викладаємо підготовлену птицю у форму для випікання.
Щільно закриваємо блюдо фольгою і ставимо його в розігріту до 200 градусів духовку. Випікаємо до м’якості інгредієнта півтори години.
Через деякий час рум’яні і соковиті шматочки птиці готові. Подавайте до столу!
Качка в духовці шматочками Качка в медово-соєвому соусі в духовці Качка з медом в духовці Качка у фользі в духовці Рецепти на Новий рік