Приголомшливий рецепт дуже смачної качки, запечена з картоплею. М’яке, соковите м’ясо і ароматний гарнір точно сподобається рідним і гостям. Така страва стане прикрасою святкового столу!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Качка домашня – 1 шт.
- Картопля – 6 шт.
- Часник 7 зуб.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сіль – за смаком
- Соєвий соус – 3 ст. л.
- Мед – 2 ст. л.
Процес приготування:
Як почати готувати качку цілком з картоплею в рукаві в духовці? Качку добре промиваємо і чистимо. Відрізаємо крила і вирізаємо гузку.
Часник подрібнюємо за допомогою преса.
Змішуємо соєвий соус, мед, часник, чорний мелений перець і сіль.
Добре натираємо качку, приготованою масою.
Картоплю чистимо і ріжемо на великі часточки.
Кладемо качку і картоплю в рукав для запікання, посипаємо картоплю сіллю за смаком.
Відправляємо качку запікатися в духову піч на 1,5 години при 180 градусах. Щоб вийти рум’яну скоринку, за 30 хв. до готовності відкриваємо рукав.
Смачного!