Якщо ви не знаєте, що приготувати на святкове торжество, рекомендую скористатися простим у приготуванні і дуже смачним рецептом Карбонара з використанням шинки, грибів і вершкового соусу. Блюдо виходить незвичайно апетитним, ароматним і соковитим.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Вершки – 200 мл
- Шинка – 200 гр.
- Сіль – за смаком
- Спагетті – 500 гр.
- Печериці свіжі – 300 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Масло вершкове – 2 ст. л.
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Як почати готувати карбонару з шинкою і грибами у вершковому соусі? Підготуйте необхідні інгредієнти для приготування ніжною пасти Карбонара з шинкою і грибами у вершковому соусі. Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і промийте. Я використовувала червоний. Це не принципово.
Очищений цибулю наріжте дрібним кубиком.
Печериці очистіть від шкірки, наріжте тонкими скибочками.
Шинку очистити від оболонки, і наріжте тонкою соломкою.
розігрійте Сковороду, покладіть вершкове масло, розтопити його. Викладіть нарізані печериці, обсмажте до повного випаровування виділився соку. Додайте подрібнену цибулю і обсмажте до м’якості. У сковороду відправте шинку і влийте вершки, постійно помішуючи, готуйте пару хвилин до загустіння. Посоліть і поперчіть.
В каструлю або сотейник налийте воду, поставте на вогонь і закип’ятіть, додайте трохи солі, викладіть вказане в рецепті кількість спагетті. Готуйте до стану аль-денте протягом часу, зазначеного на упаковці, злити через друшляк.
Спагетті розкладіть на порційні тарілки, зверху рівномірно розподіліть вершковий соус. Пасту з шинкою і грибами у вершковому соусі і подавайте на стіл.
Приємного апетиту!
Паста карбонара без вершків Паста карбонара з грибами Паста карбонара з грибами та вершками Паста карбонара класична Спагеті карбонара з вершками