Класичний лагман з локшиною в домашніх умовах вимагає тривалої та кропіткої готування. Але при цьому процес здасться вам цікавим. Спробуйте оригінальне блюдо східної кухні для вашого ситного обіду.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Яловичина – 400 гр.
- Картопля – 4 шт.
- Морква – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Помідори свіжі – 3 шт.
- Болгарський перець солодкий – 2 шт.
- Томатна паста – 2 ст. л.
- Часник – 4 зуб.
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Зелень – за смаком
- Масло рослинне – 100 мл
- Для локшини: –
- Яйце – 3 шт.
- Борошно пшеничне – 2 склянки
- Вода – 150 мл
- Сіль – 1 щіпка
Процес приготування:
Рецепт класичного лагмана з яловичини з локшиною в домашніх умовах досить простий! Дрібно нарізаємо моркву, цибулю і болгарський перець. Обсмажуємо овочі в казані на олії.
Великими шматочками яловичину ріжемо й додаємо її до овочів.
Додаємо помідори, подрібнений часник і повністю заливаємо вміст водою. Тушкуємо 40 хвилин.
Додаємо томатну пасту крупно нарізану картоплю, сіль, спеції і продовжуємо готування ще стільки ж часу.
Поки інгредієнти тушкуються, приступимо до приготування локшини. У глибоку тарілку розбиваємо три курячих яйця.
Додаємо дрібку солі і збиваємо суміш.
Вливаємо воду, просіваємо борошно і замішуємо до стану густого тіста.
За допомогою качалки тонко розкачуємо продукт.
тісто Розрізаємо на дрібні смуги, що нагадують локшину. Відварюємо отримане до готовності в підсоленій воді.
Готову домашню локшину з’єднуємо з основою страви. Прикрашаємо зеленню по смаком і подаємо до столу. Приємного апетиту!
Лагман Лагман в казані Лагман з яловичини Лагман з яловичини в казані Лагман з яловичини в каструлі Лагман класичний