Класичний лагман з локшиною в домашніх умовах вимагає тривалої та кропіткої готування. Але при цьому процес здасться вам цікавим. Спробуйте оригінальне блюдо східної кухні для вашого ситного обіду.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Яловичина – 400 гр.
  • Картопля – 4 шт.
  • Морква – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Помідори свіжі – 3 шт.
  • Болгарський перець солодкий – 2 шт.
  • Томатна паста – 2 ст. л.
  • Часник – 4 зуб.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Зелень – за смаком
  • Масло рослинне – 100 мл
  • Для локшини: –
  • Яйце – 3 шт.
  • Борошно пшеничне – 2 склянки
  • Вода – 150 мл
  • Сіль – 1 щіпка

Процес приготування:

Рецепт класичного лагмана з яловичини з локшиною в домашніх умовах досить простий! Дрібно нарізаємо моркву, цибулю і болгарський перець. Обсмажуємо овочі в казані на олії.

Великими шматочками яловичину ріжемо й додаємо її до овочів.

Додаємо помідори, подрібнений часник і повністю заливаємо вміст водою. Тушкуємо 40 хвилин.

Додаємо томатну пасту крупно нарізану картоплю, сіль, спеції і продовжуємо готування ще стільки ж часу.

Поки інгредієнти тушкуються, приступимо до приготування локшини. У глибоку тарілку розбиваємо три курячих яйця.

Додаємо дрібку солі і збиваємо суміш.

Вливаємо воду, просіваємо борошно і замішуємо до стану густого тіста.

За допомогою качалки тонко розкачуємо продукт.

тісто Розрізаємо на дрібні смуги, що нагадують локшину. Відварюємо отримане до готовності в підсоленій воді.

Готову домашню локшину з’єднуємо з основою страви. Прикрашаємо зеленню по смаком і подаємо до столу. Приємного апетиту!

Лагман Лагман в казані Лагман з яловичини Лагман з яловичини в казані Лагман з яловичини в каструлі Лагман класичний