Крем для торта на основі вершкового масла і згущеного молока готується швидко і має високу стабільність, що дозволяє робити різні рельєфні візерунки на тортах. За ці властивості масляний крем відносять до класики кондитерського справи. Смакота крему безпосередньо залежить від жирності олії. Доповнивши класичний крем різними добавками, ви кожен раз отримаєте новий смак десерту. Готуємо крем з додаванням коньяку і ванілі.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Масло вершкове – 150 гр.
  • Молоко згущене – 150 гр.
  • Коньяк – 1 ч. л.
  • Ванільний цукор – 0.5 пакетів

Процес приготування:

Як приготувати класичний масляний крем для торта? Заздалегідь потримайте вершкове масло при домашньої температурі, щоб воно стало м’яким і податливим. Розм’якшене масло розріжте на невеликі шматочки, перекладіть в окремий посуд і додайте коньяк і ванільний цукор.

Потім до маслу налийте невелику кількість згущеного молока і міксером на максимальній швидкості все збийте.

Потім, продовжуючи процес збивання, порційно наливайте решту згущене молоко. Можете додати ще трохи коньяку.

Збивайте крем протягом 3-4 хвилин до однорідного стану і глянсового блиску. Крем обов’язково спробуйте.

Приготованим класичним масляним кремом через спеціальну насадку можете прикрашати свій торт.

Смачною і вдалою випічки!

Вершковий крем для торта Крем для прикраси торта Крем для торта з молока і масла Крем для торта зі згущеним молоком Крем зі згущеного молока і вершкового масла для торта Масляний крем для торта Торти