Класичний лагман по-узбецьки можна приготувати з соковитого свинячого м’яса. Блюдо вийде ароматним і насиченим смаком. Спробуйте популярний рецепт для домашнього обіду або вечері.
Інгредієнти: на 3 порції.
- Свинина – 300 гр.
- Локшина для лагмана – 100 гр.
- Картопля – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Морква – 1 шт.
- Болгарський перець солодкий – 1 шт.
- Томатна паста – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Коріандр – 1 ч. л.
- Лавровий лист – 1 шт.
- Масло рослинне – 100 мл
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування класичного узбецького лагмана з свинини? Свинину ріжемо на невеликі шматочки.
Потім відправляємо м’ясо обсмажуватися в олії до рум’янцю.
Натираємо на крупній тертці моркву, дрібно ріжемо цибулю і болгарський перець.
Викладаємо овочі до м’яса і продовжуємо обжарку.
Коли овочі стануть м’якими, додаємо до вмісту томатну пасту, розмішуємо і тушкуємо 3-5 хвилин.
Заливаємо інгредієнти водою і доводимо масу до кипіння.
В цей час чистимо картоплю і ріжемо її невеликими кубиками.
Відправляємо овоч у кипляче блюдо і чекаємо до його готовності.
В кінці приготування кладемо лавровий лист, солимо й додаємо спеції.
Окремо відварюємо локшину.
Після чого розкладаємо її по тарілках.
На локшину викладаємо свинину з овочами в бульйоні і подаємо до столу. Приємного апетиту!
Лагман в казані Лагман з картоплею Лагман з свинини в каструлі Лагман з свинини з болгарським перцем Лагман класичний Лагман по-узбецьки