Смачний і освіжаючий фруктово-ягідний компот містить безліч корисних речовин і тому є прекрасним напоєм для заготівлі на зиму.
Інгредієнти: на 3 л.
- Груша – 3 шт.
- Яблука – 3 шт.
- Виноград Ізабелла – 350 – 500 гр.
- Цукор-пісок – 2,5 склянки
- Вода – 2,5 л.
Процес приготування:
Як почати готувати компот з груш, яблук і винограду на зиму на 3-х літрову банку? Гарненько промиваємо фрукти і виноград, відбираємо пом’яті виноградини.
Нарізаємо яблука і груші, при бажанні знімаємо виноград з грона.
Доводимо воду до кипіння, додаємо цукор, ягоди і фрукти.
Варимо всі інгредієнти близько 5 хвилин.
Розливаємо гарячий компот з простерилизованным банкам. Закочує банки стерилізованими кришками, перевертаємо їх догори дном і прибираємо остигати під ковдру. Приємного апетиту!
Компот з винограду Компот з винограду Ізабелла Компот з винограду на 3-х літрову банку на зиму Компот з груш на 3-х літрову банку Компот з яблук на 3-х літрову банку