Ароматний, соковитий, з неймовірним смаком компот з вишні та абрикосів! Такий напій точно захочеться зберегти на зиму! І як приємно потім насолоджуватися цим ласощами з домашньою випічкою!
Інгредієнти: на 1 л.
- Абрикоси – 4 шт.
- Вишня – 150 гр.
- Цукор-пісок – 150 гр.
- Вода – 800 мл
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування компоту з вишні та абрикосів на зиму? Абрикоси й вишні моєму. Вишні позбавляємо від кісточок. Абрикоси розрізаємо, виймаємо кісточки, ріжемо на кілька часточок.
Розкладаємо абрикоси і вишні в банки і заливаємо кип’яченою водою. Накриваємо кришкою і настоюють 10 хв.
Через 10 хв. зливаємо воду і ставимо її на вогонь, доводимо до кипіння і розчиняємо у воді цукровий пісок. Знову заливаємо воду в банки і закатуємо. Даємо компоту охолонути і відправляємо в холодне місце.
Приємного апетиту!
Компот з абрикосів Компот з абрикосів без кісточок на зиму Компот з абрикосів з вишнею на зиму Компот з абрикосів на зиму Компот з вишні без стерилізації Компот з вишні на 1 літрову банку Компот з вишні на 2-х літрову банку