Не дивлячись на таку гучну назву, цей рецепт відрізняється своєю простотою та доступністю. Готуються такі котлети з курячого м’яса, зелені та сиру.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Куряча грудка – 1 шт.
- Яйце – 2 шт.
- Сир – 80 гр.
- Сметана – 2 ст. л.
- Борошно пшеничне – 2 ст. л.
- Петрушка – 0,5 пучків
- Цибуля зелена – 0,5 пучків
- Кріп – 2 гілки
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло олію – для смаження
Процес приготування:
Готувати котлети по-французьки з курячої грудки просто! Курячу грудку промийте, відокремте філе від шкіри і кісток. Філе наріжте дрібними шматочками, посоліть і приправити м’ясо. Додайте яйця, сметану і борошно. Зелень помийте, дрібно наріжте і додайте до м’яса, добре перемішайте.
Сир натріть на тертці і додайте до решти інгредієнтів, перемішайте.
Смажте котлети по-французьки на добре розігрітій сковороді. Столовою ложкою викладайте м’ясну масу на підігріте соняшникову олію і смажте до золотистого кольору з двох сторін.
Готові котлети перекладіть на паперові рушники, щоб позбутися від надлишків олії, і подавайте з гарніром на стіл.
Приємного апетиту!
Котлети Курячі котлети без борошна Курячі котлети без хліба Курячі котлети на сковороді Рублені котлети з курячих грудок Рублені котлети з курячої грудки з борошном