Крем-чіз часто використовують для прикраси десертів, тому що він дуже добре тримає форму. Особливо ефектно і апетитно виглядають кремові шапочки від капкейків.
Інгредієнти: на 10 порц.
- Сир сирний – 700 гр.
- Масло вершкове – 350 гр.
- Цукрова пудра – 350 гр.
- Ванілін – 10 гр.
Процес приготування:
Як почати готувати крем-чіз для шапочок капкейків? Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Вершкове масло заздалегідь дістаньте з холодильника, щоб воно підтануло.
Сирний сир викладіть в глибоку миску і збийте його до пишного стану.
Потім, не припиняючи збивати частинами введіть розм’якшене вершкове масло.
В вершкову масу всипте пудру і ванільний цукор. Збивайте до отримання щільного і гладкого крему.
Ваш вершково-сирний крем готовий, пора прикрашати капкейки.
Приємного апетиту!
Крем-чіз для капкейків Крем-чіз для медовика