Крем-чіз часто використовують для прикраси десертів, тому що він дуже добре тримає форму. Особливо ефектно і апетитно виглядають кремові шапочки від капкейків.


Інгредієнти: на 10 порц.

  • Сир сирний – 700 гр.
  • Масло вершкове – 350 гр.
  • Цукрова пудра – 350 гр.
  • Ванілін – 10 гр.

Процес приготування:

Як почати готувати крем-чіз для шапочок капкейків? Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Вершкове масло заздалегідь дістаньте з холодильника, щоб воно підтануло.

Сирний сир викладіть в глибоку миску і збийте його до пишного стану.

Потім, не припиняючи збивати частинами введіть розм’якшене вершкове масло.

В вершкову масу всипте пудру і ванільний цукор. Збивайте до отримання щільного і гладкого крему.

Ваш вершково-сирний крем готовий, пора прикрашати капкейки.

Приємного апетиту!

Крем-чіз для капкейків Крем-чіз для медовика