Крем для торта можна приготувати практично з усіх кисломолочних продуктів. Питання полягає в тому, який консистенції крем ви хочете отримати. Сьогодні я пропоную приготувати крем-чіз на основі вершків для вирівнювання торта. Консистенція такого крему виходить щільною і добре тримає форму.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Цукрова пудра – 150 гр.
  • Вершки 33% – 200 гр.
  • Сир сирний – 300 гр.

Процес приготування:

Почнемо готувати крем-чіз для вирівнювання торта на вершках. Насамперед охолоджені 33-процентні вершки вилити в глибоку ємність або чашу стаціонарного міксера.
На невеликих оборотах міксера почніть збивати вершки, поступово додаючи необхідну кількість цукрової пудри і збільшуючи швидкість міксера.

Коли вершки будуть збиті до щільної однорідної консистенції, частинами викладіть сирний сир і продовжуйте збивати крем до пишної густої консистенції.

Готовий крем-чіз на вершках помістіть в холодильник на півтори години для того, щоб крем стабілізувався і досить охолодився.

Після чого використовуйте охолоджений крем-чіз для того, щоб вирівняти торт, а також для прикраси десерту. При застиганні крем стає значно щільніше.

Насолоджуйтеся апетитним десертом!

Вершково-сирний крем для торта Крем для вирівнювання торта Крем для вирівнювання торта, який не тане Крем-чіз для торта Крем-чіз з кисломолочного сиру для торта Сирний крем для торта Сирно-вершковий крем для торта Торти