Маскарпоне – м’який вершковий сир, який крім усього іншого використовується в приготуванні пишного крему чіз. Цей крем володіє приємним вершковим ароматом і чудовим ніжним смаком. Готувати і є десерти з ним – одне задоволення.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Сир Маскарпоне – 400 гр.
- Масло вершкове – 150 гр.
- Цукрова пудра – 120 гр.
- Лимон – 0.5 шт.
- Лікер (апельсиновий) – 1 ст. л.
Процес приготування:
Як почати готувати крем-чіз на олії з маскарпоне? Вершкове масло заздалегідь дістаньте з холодильника, щоб воно стало м’яким. Потім міксером збийте його дочиста. Поступово введіть до маслу пудру, лікер і цедру лимона.
Маскарпоне навпаки тримайте в холодильнику до моменту приготування крему. Потім розімніть його в упаковці ложкою і частинами додайте до збитого масла.
Коли всі інгредієнти будуть додані в миску, збивайте крем ще пару хвилин на низьких швидкостях.
Крем-чіз з маскарпоне готовий, можна приступати до оформлення десертів.
Приємного апетиту!
Вершковий крем для торта Крем-чіз для медовика Крем-чіз на олії для торта Торти