Не дивлячись на свою легкість, крем-чіз на вершках виходить досить щільним і не осідає, що робить його ідеальним для оформлення тортів та інших домашніх десертів. Хитрощами його приготування ми поділимося в цьому рецепті.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Сир вершковий – 500 гр.
- Цукрова пудра – 70 – 90 гр.
- Вершки – 100 гр.
Процес приготування:
Готувати крем-чіз на вершках для вирівнювання торта легко! Спочатку збийте вершки. Посуд, вершки і віночок повинні бути дуже холодними – це основний секрет в зверненнями з вершками. Припиняйте збивати, як тільки помітите, що маса тримає форму.
Потім додайте до збитим вершкам цукрову пудру і вершковий сир.
Маса повинна збільшитися в обсязі і придбати щільну однорідну консистенцію. Готовий крем поставте на годину в холодильник.
Коли крем трохи охолоне і стабілізується, приступайте до збору торта.
Приємного апетиту!
Вершковий крем для вирівнювання торта Крем для вирівнювання торта, який не тане Крем для торта Крем з вершкового сиру для торта Крем з вершкового сиру та вершків для торта Крем-чіз для прикраси торта Крем-чіз з маскарпоне для торта Крем-чіз на вершках для торта