Крем Шарлотт дуже просто приготувати в домашніх умовах. З найпростіших продуктів виходить чудова начинка для тортів, тістечок та вафельних трубочок. М’який, ніжний і ароматний, з ним будь-який десерт стане ще смачніше!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Яйце – 3 шт.
  • Молоко коров’яче – 1,5 склянки
  • Цукор-пісок – 1,5 склянки
  • Масло вершкове – 500 гр.
  • Ванільний цукор – 1 пакет

Процес приготування:

Готувати крем Шарлотт для торта в домашніх умовах просто! В каструлю, заливаємо молоко і додаємо цукровий пісок і ванільний цукор.

Яйця збиваємо з допомогою віночка і додаємо поступово помішуючи. Доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і варимо 2-3 хв. Потім охолоджуємо суміш до кімнатної температури.

Вершкове масло збиваємо з допомогою міксера.


Додаємо яєчну масу в вершкове масло і збиваємо крем на швидких оборотах до однорідного складу 3-5 хв

Приємного апетитна!

Білковий крем для прикраси торта Вершковий крем для прикраси торта Вершковий крем для торта Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для прикраси торта зі шприца Крем для торта Масляний крем для прикраси торта Торти