Оригінальна ідея для обіду або вечері – куряча печінка, засмажена з цибулею і помідорами. Продукт порадує яскравим смаком, ароматом і зовнішнім виглядом. Пригостіть своїх близьких апетитним стравою.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряча печінка – 300 гр.
- Помідори черрі – 200 гр.
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Зелень – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Щоб приготувати курячу печінку з помідорами та цибулею, ретельно печінку промиваємо в холодній воді. Можна вимочити кілька хвилин. Далі продукт розрізаємо на шматки середнього розміру.
Тонкими півкільцями розбираємо ріпчасту цибулю і обсмажуємо до золотистого відтінку в сковороді з рослинним маслом.
Додаємо до цибулі шматочки курячої печінки, сіль і мелений перець. Розмішуємо вміст і смажимо на помірному вогні 10 хвилин.
Промиваємо помідори, розрізаємо їх і відправляємо в сковороду. Готуємо ще 5 хвилин.
Ділимо гаряче страву на порції і доповнюємо свіжою зеленню за смаком. Готово, можна подавати до столу!
Куряча печінка Куряча печінка з цибулею на сковороді