Смачні курячі відбивні, з апетитною золотистою скоринкою вийдуть, якщо сире м’ясо обваляти в борошні. А для того, щоб воно зберегло свою соковитість, додатково наситимо його в яєчної суміші. Подавати такі відбивні можна з будь-яким улюбленим гарніром і зеленню.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряче філе – 300 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Борошно пшеничне – 3 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Масло соняшникове – 40 мл
Процес приготування:
Готувати курячі відбивні в борошні легко! Куряче філе промиваємо під проточною водою, дамо йому обсохнути, розрізаємо на кілька шматочків і відбиваємо кухонним молотком. Солимо і перчимо до смаку.
В мисці розбиваємо яйце і збиваємо його виделкою або вінчиком.
Потім всі відбивні в яєчної маси.
Потім висипаємо борошно на тарілку і обвалюємо в ній кожну відбивну з обох сторін.
Сковороду змащуємо рослинним маслом і підігріваємо. Викладаємо відбивні.
Смажимо відбивні з кожного боку до утворення золотистої скоринки.
Приємного апетиту!
Відбивні з курячого філе в клярі з яєць і борошна Кляр для відбивних з курячого філе Курячі відбивні Курячі відбивні в клярі на сковороді