Смачні курячі відбивні, з апетитною золотистою скоринкою вийдуть, якщо сире м’ясо обваляти в борошні. А для того, щоб воно зберегло свою соковитість, додатково наситимо його в яєчної суміші. Подавати такі відбивні можна з будь-яким улюбленим гарніром і зеленню.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряче філе – 300 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Борошно пшеничне – 3 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Масло соняшникове – 40 мл

Процес приготування:

Готувати курячі відбивні в борошні легко! Куряче філе промиваємо під проточною водою, дамо йому обсохнути, розрізаємо на кілька шматочків і відбиваємо кухонним молотком. Солимо і перчимо до смаку.

В мисці розбиваємо яйце і збиваємо його виделкою або вінчиком.

Потім всі відбивні в яєчної маси.

Потім висипаємо борошно на тарілку і обвалюємо в ній кожну відбивну з обох сторін.

Сковороду змащуємо рослинним маслом і підігріваємо. Викладаємо відбивні.

Смажимо відбивні з кожного боку до утворення золотистої скоринки.

Приємного апетиту!

Відбивні з курячого філе в клярі з яєць і борошна Кляр для відбивних з курячого філе Курячі відбивні Курячі відбивні в клярі на сковороді