Ніжне куряче філе в клярі з яєць і борошна – це соковите м’ясне блюдо з рум’яною скоринкою, яке подобається і дітям і дорослим. Ці ситні скибочки ніколи не набридають і при цьому вони дуже швидко і просто смажаться на сковороді. Їх можна брати з собою на пікнік, на роботу або в школу з скибочкою хліба або повноцінним гарніром і насолоджуватися в будь-який час доби.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Куряча грудка – 300 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Борошно пшеничне – 3 ст. л.
  • Сіль – 0.5 ч. л.
  • Приправа для курки – 1 ч. л.
  • Масло соняшникове – 40 мл

Процес приготування:

Як почати готувати курячі відбивні в клярі на сковороді? Філе курки промийте під потоком води і трохи обсушити рушником. Загорніть його в плівку і відбийте молотком. Посоліть і приправте спеціями.

розбийте Яйце в окрему миску і збийте виделкою.

Поставте сковороду на середній вогонь і влийте в неї масло. Візьміть перший шматок м’яса і умочіть добре в яйці з двох сторін.

В окрему плоску тарілку просійте борошно. Обваляйте заготівлю відбивною в борошні з обох сторін.

Викладайте відбивні на гарячу сковороду, проводячи ті ж маніпуляції з кожним шматком.

Обсмажте м’ясо з обох сторін за 5-7 хвилин до золотої скоринки. Викладіть гарячі відбивні на тарілку з гарніром і насолоджуйтеся.

Приємного апетиту!

Відбивні Відбивні з курячого філе Відбивні з курячого філе в клярі з яєць і борошна Кляр для відбивних з курячого філе Курячі відбивні в клярі на сковороді Курячі відбивні на сковороді