Якщо вам здається, що зовсім немає часу на повноцінний обід, то спробуйте відварити макарони з твердих сортів пшениці і посмажити швидкі м’які курячі відбивні в яйці. Ситний вечеря буде на вашому столі вже через півгодини.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Куряче філе – 350 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Борошно пшеничне – 3 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Масло рослинне – 35 мл

Процес приготування:

Почнемо готувати курячі відбивні в яйці на сковороді. Помити філе холодною водою, трохи відбити кухонним молотком. Посолити, також можна поперчити або посипати улюбленими спеціями.

Яйце розбити в невелику мисочку і збовтати виделкою.

Викласти курячі відбивні в яйце і вмочити в нього з усіх боків.

Окремо всипати борошно і обваляти шматочки м’яса в ній також з двох сторін.

У сковороді розігріти рослинне масло без запаху, викласти у нього відбивні.

Обсмажувати філе з двох сторін до утворення золотистої скоринки.

Подавати швидкі курячі відбивні з картопляним пюре або макаронами.

Приємного апетиту!

Відбивні з курячого філе Відбивні з курячого філе в клярі з яєць і борошна Курячі відбивні на сковороді