Якщо вам здається, що зовсім немає часу на повноцінний обід, то спробуйте відварити макарони з твердих сортів пшениці і посмажити швидкі м’які курячі відбивні в яйці. Ситний вечеря буде на вашому столі вже через півгодини.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Куряче філе – 350 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Борошно пшеничне – 3 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Масло рослинне – 35 мл
Процес приготування:
Почнемо готувати курячі відбивні в яйці на сковороді. Помити філе холодною водою, трохи відбити кухонним молотком. Посолити, також можна поперчити або посипати улюбленими спеціями.
Яйце розбити в невелику мисочку і збовтати виделкою.
Викласти курячі відбивні в яйце і вмочити в нього з усіх боків.
Окремо всипати борошно і обваляти шматочки м’яса в ній також з двох сторін.
У сковороді розігріти рослинне масло без запаху, викласти у нього відбивні.
Обсмажувати філе з двох сторін до утворення золотистої скоринки.
Подавати швидкі курячі відбивні з картопляним пюре або макаронами.
Приємного апетиту!
Відбивні з курячого філе Відбивні з курячого філе в клярі з яєць і борошна Курячі відбивні на сковороді